ja wczoraj zapłaciłem 100zł i kolega z skody wymienił jeden pin i już wszystko działa
oryginalne baterie działają dłużej
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
oryginalne baterie działają dłużej
Właśnie wymieniłem baterię A23 do pilota z alarmu do O1 - po 9 latach dziennego użytkowania. Jakiejś dla mnie nieznanej marki.
W zestawie grającym mam w pilocie baterie, które działają do dzisiaj od 6 lat.
Ciekawe dlaczego tak nigdy nie zdarza się z bateriami, które kupuje się na wolnym rynku - jakieś Duracell, Energizer.. - znacznie krócej da się takie baterie użytkować. Rok-dwa i koniec
Ciekawe skąd się biorą takie różnice. Producent sprzętu zamawia baterie long-life? Ja chętnie kupię takie baterie w sklepie, tylko niech ktoś powie gdzie
-
Re: oryginalne baterie działają dłużej
tez to zauwazylemZamieszczone przez maclukeCiekawe dlaczego tak nigdy nie zdarza się z bateriami, które kupuje się na wolnym rynku - jakieś Duracell, Energizer.. - znacznie krócej da się takie baterie użytkować. Rok-dwa i koniec
Ciekawe skąd się biorą takie różnice. Producent sprzętu zamawia baterie long-life? Ja chętnie kupię takie baterie w sklepie, tylko niech ktoś powie gdzie
Komentarz
-
Komentarz
-
Zgadza się
Ja mam oryginalny aku w aucie od 12 lat i trzyma nadal wszystkie parametry.
W aso znajdziesz oryginały ale gdzie szukać baterii nie należących do samochodu?
Komentarz
-
Polecam Energizer Lithium. Wiem, ze nie tanie, ale sam zarobilem podobny eksperyment. Budzik wytrzymywal mi na jakis stadardowych duracelkach kilka miesiecy. Na. w/w wytrzymal cos kolo 3 lat, wiec mimo ze dorzsze w zakupie, to tansze na dluzsza mete.
Komentarz
-
Ja jade na akumulatorkach ale tylko sony eneloop
I to chyba wychodzi najtaniej
Prowadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz
-
Tak dla ścisłości to Sanyo, niby na S :szeroki_usmiechZamieszczone przez adamusekJa jade na akumulatorkach ale tylko sony eneloop
I to chyba wychodzi najtaniej
Oj Sanyo walnąłem sie
Ale są rewelacyjneProwadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz

Komentarz